MITEN OLI MAHDOLLISTA KIMISTÄ LUOPUA ?

Tässä forumissa keskustellaan vapaasti urheilun ulkopuolisista asioista.

Moderators: Jude, Pate - B2REDS, Ylläpito, Jone

zabalo
Posts: 7
Joined: Wed Nov 28, 2007 9:47 am
Location: Helsinki

MITEN OLI MAHDOLLISTA KIMISTÄ LUOPUA ?

Postby zabalo » Sat Dec 15, 2007 8:43 pm

Mitenkä oli mahdollista päästää KIM HIRSCHOWITZ hifki:stä ?? Eikö joku päättäjistä olisi voitnut luopua liksastansa Kimin hyväksi. Nyt nähtiin taas Moskovassa mistä luovuttiin !!!!! Näin tulee jatkossakin tapahtumaan kaikkien hyvien pelaajien kohdalla ??Ei luopumalla tähtipelaajista saavuteta yhtään mestaruutta. Sillä n.s. pelaajabudjetilla ja niillä yleisömäärillä olisi jo aikoja sitten pitänyt saada mitalipaikkoja joka vuosi. Ihmettelen kovasti että vielä löytyy sponsoreita jotka luottavat hifkin johtoon. Jos olisi joku muu kaupallinen yritys niin johtokunta huonojen tulosten perusteella olisi pitänyt saada potut jo vuosia sitten. Tehkää jotai ???Onhan hifk oy, niin luulisi että omistajat eivät tyydy tämänkaltaisiin töppäyksiin.

Penankomposti
Posts: 178
Joined: Tue Mar 13, 2007 6:58 pm
Location: Helsinki

Re: MITEN OLI MAHDOLLISTA KIMISTÄ LUOPUA ?

Postby Penankomposti » Sun Dec 16, 2007 12:35 am

zabalo wrote:Mitenkä oli mahdollista päästää KIM HIRSCHOWITZ hifki:stä ?? Eikö joku päättäjistä olisi voitnut luopua liksastansa Kimin hyväksi. Nyt nähtiin taas Moskovassa mistä luovuttiin !!!!! Näin tulee jatkossakin tapahtumaan kaikkien hyvien pelaajien kohdalla ??Ei luopumalla tähtipelaajista saavuteta yhtään mestaruutta. Sillä n.s. pelaajabudjetilla ja niillä yleisömäärillä olisi jo aikoja sitten pitänyt saada mitalipaikkoja joka vuosi. Ihmettelen kovasti että vielä löytyy sponsoreita jotka luottavat hifkin johtoon. Jos olisi joku muu kaupallinen yritys niin johtokunta huonojen tulosten perusteella olisi pitänyt saada potut jo vuosia sitten. Tehkää jotai ???Onhan hifk oy, niin luulisi että omistajat eivät tyydy tämänkaltaisiin töppäyksiin.


Nytkö vasta huomasit, kuinka ollaan hyvistä nuorista lupauksista luovuttu? Kyllähän sponsoreita löytyy, HIFK on media sexikäs jengi yms, vaikkei mestaruuksia tulekaan. Eikö se taloudellinen menestys mennyt kilpailun edelle tällä hetkellä.
IFK Helsingfors

zabalo
Posts: 7
Joined: Wed Nov 28, 2007 9:47 am
Location: Helsinki

Kohta ollaan kusessa jos ei jotakin tehdä !!!

Postby zabalo » Sun Dec 16, 2007 10:18 am

Jos jengillä tulee olemaan ensivuonnakin vaikeata ehkä vaikeampaa kun nyt, on hifkillä ? Seuraava pelaaja joka otetaan seurasta on Lennart Petrell, joka tällä hetkellä on paras kotimainen ifkiläinen. Ulkolaisetkin pelaajat lähtevät yksitellen parhaiten maksaviin seuroihin, heille on aivan sama missä pelaavat kunhan ansaitsevat hyvin tai paremmin kun tällä hetkellä, ja kyllä jokainen pelaaja haluaa voittavassa seurassa olla ! Mutta ennenkuin tällasta tapahtuu olisi pidettävä omasta yleisöstä huolta, vielä yleisömäärä keikkuu 6000 tuhannen molemmin puolin mutta pelkään että jos ei seura saa parempaa peliä aikaiseksi 2000 tuhatta kaikkoaa muualle, ja millä fyrkalla niitä pelaajahankintoja tehdään jos vielä sponsorointikin on vähenemässä. Ei olisi eka kerta kun näin tapahtuu kun jokavuotinen mitaliehdokas yhtääkkiä putoaakin divariin ?? Hyvä esimerkki on tämänvuotisessa HPKssa, saas nähdä miten tiistaina käy, toivottavasti pelaajat ja fanit ei ole vielä jättämässä uppoavaa laivaa, matsi on voitettava, pelillä !!!!!! En gång kamrat alltid kamrat !!!!!

Jömpe
Posts: 11
Joined: Sun Dec 16, 2007 1:11 am
Contact:

Postby Jömpe » Sun Dec 16, 2007 4:25 pm

Jouhkimainenkin luultavasti jatkaa Saipassa. (Huono ensimmäinen viesti, ei voi mitään.)
Silmien Välliin

Jeejee
Posts: 87
Joined: Fri Feb 15, 2008 10:29 pm
Location: Helsinki

Postby Jeejee » Mon Feb 18, 2008 6:39 pm

Eipä Kimi oo tällä kaudella mitenkään liekeissä ollut...

zabalo
Posts: 7
Joined: Wed Nov 28, 2007 9:47 am
Location: Helsinki

Postby zabalo » Mon Feb 18, 2008 7:42 pm

Hyvä, en minäkään Jokereissa pelaisi missään "liekeissä", mutta kieltämättä parhaimistoon on kuulunut joka matsissa jos ei aina paras, ei turhaan "filmaile" vaan pysyy aina pystyssä, johon muu Jokerilauma ei kykene Leino mukaanlukien, sitäpaitsi KIMI pelaa täyspitkällä mailalla eikä konttaa ympäri kaukaloa muiden Jokerilaisten tapaan !!! En ihmettelisi vaikka pelaisi ensi kaudella siinä joukkueessa jossa stadilaisena kuuluukin pelata. EIKÖ OLE TULLUT SELVÄKSI ETTÄ JOKERIT MAALAISTEN IFK:NA, EI OLE STADILAISILLE ? Tervetuloa takaisin HIFK:iin Kimi!

ThereIsOnlyOne
Posts: 360
Joined: Fri Jan 04, 2008 11:27 pm
Location: Helsinki

Postby ThereIsOnlyOne » Mon Feb 18, 2008 10:17 pm

Niin, ei Hirso kyllä juurikaan filmaa, pisteet siitä. Mutta mielestäni on kuitenkin Jokereiden mielialapelaaja nro. 1. Jos ei huvita, se näkyy kauas, eikä Kimi saa silloin mitään aikaan...
PUNAINEN STADI

JKT
Posts: 25
Joined: Thu Jan 17, 2008 1:05 pm

Postby JKT » Wed Feb 20, 2008 2:53 am

Joo Hirso ei filmaa eikä välttämättä dumarille kitise, mutta egoilee senkin edestä. Ei välttämättä tarvitse tulla takaisin leijumaan. Tai jos tulet niin jengi omien pisteiden edelle ensiksi.

Stadin Salama
Posts: 99
Joined: Tue Oct 24, 2006 10:30 pm

Postby Stadin Salama » Sun Mar 02, 2008 12:38 pm

Tätä ei takaisin kyllä todellakaan tarvita! Pysyköön kaukana IFK:sta.
"Ei ******** tulee aina paha olo kun joutuu Petrelin naamaa katsomaan, HYI *******! Miten tuollainen niljake voi pelata liigassa, hyi *****."
Nimimerkki Lare Blues-foorumilla 12.2

ThereIsOnlyOne
Posts: 360
Joined: Fri Jan 04, 2008 11:27 pm
Location: Helsinki

Postby ThereIsOnlyOne » Sun Mar 02, 2008 5:02 pm

Voi v*ttu että itselläni kiehahti kun näin Kimin lyönnin. Jannu ei edes yrittänyt huitasta kiekkoa, vaan suoraan Osalaa käteen.
22 sekuntia ennen loppua, oma jengi varmasti hävinnyt pelin, ei mitään hyvää syytä äpäröintiin.

Silmä silmästä. Bäng bäng Hirso, varmaan helpottaa duunin löytämistä ensi kaudeksi.
PUNAINEN STADI

Koivuzio
Posts: 241
Joined: Thu Sep 13, 2007 5:32 pm

Postby Koivuzio » Sun Mar 02, 2008 6:34 pm

Osala siis kuukauden poissa peleistä ja Hirsolta todella typerästi tehty.

Jokeritfanit.netissäkin ollaan samaa mieltä asiasta, eli pelikielto ehdottomasti hänelle loppukaudeksi.

ThereIsOnlyOne
Posts: 360
Joined: Fri Jan 04, 2008 11:27 pm
Location: Helsinki

Postby ThereIsOnlyOne » Sun Mar 02, 2008 6:45 pm

Itse hämmästyin siitä, miten Jokerifanit dumaavat Hirson käytöksen noin totaalisesti. Yleensä näissä tapauksissa ei olla kovin objektiivisia ja tekoa vähätellään - ennen kuin tällainen sattuu oman jengin tähtipelaajalle. Hölmö - ja ennenkaikkea turha huitaisu. Kukaan ei hyötynyt siitä, eikä Hirso ole edes pahoitellut tekoaan missään. Ja Sheddenkin päästi aikamoisen sammakon suustaan sanomalla että näitähän sattuu joka pelissä...
Sääliksi käy Bluesia ja Osalaa.
PUNAINEN STADI

Henkku
Posts: 57
Joined: Tue Oct 24, 2006 3:12 pm
Location: Tölika

Postby Henkku » Sun Mar 02, 2008 8:12 pm

ThereIsOnlyOne wrote:Itse hämmästyin siitä, miten Jokerifanit dumaavat Hirson käytöksen noin totaalisesti.


Johtuu vain ja ainoastaan Hirson taustasta. Jos joku Leino tai Sontala olisi sortunut samanlaiseen typeryyteen ei suhtautuminen olisi läheskään samanlaista. Mutta nyt Hirso on narrien mielestä "julli" kun meni temppunsa tekemään.

Kyllä silloin on kelvannut kun sama tyyppi on tehnyt narripaidassa 100+ pistettä ja kantanut kultakypärää. Mutta heti kun hölmöilee niin takit käännetään ja syy vieritetään entisen seuran niskaan. Naurettavaa.

Täysin turha teko ja harmillista Osalan kannalta. Toivottavasti kundi paranee pian, vaikka sitten olisikin IFK:ta vastassa puolivälierissä.

Penankomposti
Posts: 178
Joined: Tue Mar 13, 2007 6:58 pm
Location: Helsinki

Postby Penankomposti » Sun Mar 02, 2008 9:14 pm

Koivuzio wrote:Jokeritfanit.netissäkin ollaan samaa mieltä asiasta, eli pelikielto ehdottomasti hänelle loppukaudeksi.


Kiinnostavaa, voitko kertoa lisää näistä äpäröistä jne
IFK Helsingfors

RedArmy
Posts: 30
Joined: Mon Jan 22, 2007 4:56 pm

Postby RedArmy » Sun Mar 09, 2008 5:57 pm

Kimihän on etsimässä uutta joukkuetta ja huhuja on, että HIFK olisi yksi vaihtoehto..
Kehdosta Boksiin, mut aina IFK!

HIFK From Stadi
Narrit From Hesa


Return to “Vapaa keskustelu”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron