Tukihenkilöksi kehitysvammaiselle nuorelle tai aikuiselle

Tässä forumissa keskustellaan vapaasti urheilun ulkopuolisista asioista.

Moderators: Jude, Pate - B2REDS, Ylläpito, Jone

Jukka
Posts: 1
Joined: Wed Mar 10, 2010 7:43 pm

Tukihenkilöksi kehitysvammaiselle nuorelle tai aikuiselle

Postby Jukka » Wed Mar 10, 2010 11:45 pm

Tervehdys,

Teen vapaaehtoistyötä kehitysvammaisen miehen tukihenkilönä ja tiedustelen josko täältä löytyisi lisää väkeä toimintaan?

Helsingin kehitysvammatuki 57 ry ylläpitää keharikaveritoimintaa, tarkoituksena löytää tukihenkilöitä kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille. Vapaaehtoiselta tukihenkilöltä ei vaadita sosiaalialan koulutusta vaan riittää että on ns. hyvä tyyppi.

Olen toiminut kolme vuotta keharikaverina ja tämä on mielestäni todella hyvä tapa tehdä vapaaehtoistyötä. Tapaamisia on kerran kuukaudessa ja käymme tuolloin esim. leffassa, kuntosalilla, konsertissa, pyörälenkillä tai vaikkapa lätkämatsissa (ensi torstaina menemme HIFK-Kärpät -matsiin).

Tapaamisilla ei sinun tarvitse maksaa mitään vaan esim. leffakäynnillä saat ilmaisen lipun. Jokaisesta tapaamisesta maksetaan myös pieni rahallinen korvaus (Keharikaveritoiminta on RAY:n tukemaa toimintaa)

Tällä hetkellä tukihenkilöiksi kaivataan erityisesti miehiä. Kehitysvammaisten joukossa on paljon miehiä jotka haluaisivat tukihenkilökseen miespuolisen kaverin. Sellaisen, jonka kanssa voisi lähteä vaikkapa lätkämatsiin.

Seuraava keharikaveri-koulutus on Helsingin Hietalahdessa 17-18.4. Toivottavasti joku teistä innostuu lähtemään toimintaan mukaan.

Lisätietoja osoitteesta: http://www.kvtuki57.fi/vapaa-ajan-toimintaa-kehitysvammaisille/keharikaveri

Terveisin,

Jukka Laine

Return to “Vapaa keskustelu”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron