Lukko - Hifk 19.10.2012

Tässä forumissa keskustellaan HIFK:n otteluista.

Moderators: Jude, Pate - B2REDS, Ylläpito, Jone

Jan79
Posts: 115
Joined: Tue Dec 05, 2006 1:30 pm

Lukko - Hifk 19.10.2012

Postby Jan79 » Sat Oct 20, 2012 12:53 pm

Petolauma vieraili Raumalle pistejahtiin. Hifk on esiintynyt viime peleissä hyvin vaihtelevasti ja vaikka ajoittain peli näyttäisikin kulkevan, saattaa seuraava peli mennä ohi aivan kuin sumuvalot päällä.

Mielipiteitä voi olla monta mutta peli Rauman Lukkoa vastaan edusti tätä jälkimmäistä. Lukko vei ja Ifk tuli askeleen perässä. Ongelmia oli pelin avauksessa, Lukko karvasi pitkin ottelua ylhäältä ja Ifk:n pakeilla oli todellisia ongelmia avata peliä. Myös puolustus avautuu liian helposti ja vastustajalle avautuu turhan helposti paikat maalintekosektorille. Myös oman maalinedusta pelaaminen ontuu pahasti. Vastustajan hyökkääjät ovat viime peleissä olleet punanuttujen pakkeja sähäkämpiä Ortion maalin edustalla mikä täytyy muuttua jos halutaan voittaa pelejä.

Sormunen haastattelussa latoi taas sen "kliseen" eli omaan peliin keskittymisen mutta ainakin allekirjoittanutta tuo klisee ei enää edes naurata. Tottahan toki jokainen joukkue keskittyy omaan peliinsä koska otteluita on jo runkosarjassa sen verran ettei jokaiseen otteluun voida lähteä uusilla kuvioilla tai ketjukoostumuksilla. Kyllä petolauman pitäisi saada nyt jostain punaisesta langasta kiinni vai onko joukkue jo tässä vaiheessa sillä tasolla ettei parempaa ole tulossa?

Lukko voitti ottelun 4-1.

Return to “Ottelut”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron