HIFK 110 vuotta HIFK 110 år, JUHLAOTTELUN MIETTEITÄ

Tässä forumissa keskustellaan yleisesti jääkiekosta.

Moderators: Jude, Pate - B2REDS, Ylläpito, Jone

zabalo
Posts: 7
Joined: Wed Nov 28, 2007 9:47 am
Location: Helsinki

HIFK 110 vuotta HIFK 110 år, JUHLAOTTELUN MIETTEITÄ

Postby zabalo » Wed Nov 28, 2007 11:51 pm

Tervehdykset, olen uusi tällä sivulla mutta monivuotinen IFK:lainen, olin jo -50 luvulla mukana Väiskillä jossa vieläkin asustan, siis jo yli 60v:tä. Se miksi kirjoitan johtuu IFK:n 110 v juhlaottelusta Kärppiä vastaan. Ihmetyttää kovasti se millälailla ottelua juhlistettiin, oli aika surkeat järjestelyt yleisölle jonka joukossa oli ehkä tuhansia monivuotisia IFK:kannattajia ja jääkiekon ystäviä. Se että paikalla oli PR toimikunnan toimesta kutsuttu paikalle ns."legendoja" ei tehnyt tilaisuutta sen paremmaksi, miksi ? Sen takia kun legendoja oli ainoastaan pari kaveria, johtuu ehkä siitä että PR miehet ei tiedä mitä pelaajia edusti IFKta ennen jäästadionin valmistumista" heille ainoat legendat ovat ne numeropaidat jotka roikkuvat hallin katossa ? Ne "oikeat" legendat jotka näkyi olevan paikalla tulevien legendojen lisäksi olivat Rainer"Snaibeli"Lindström, Nisse Hjelt, sekä Rafu Silander. Olisivat edes pitäneet jonkunlaisen juhlapuheen!!! sen valmistamiseen on ollut runsaasti aikaa, ja muutamalla sanalla puheessa maininut ja kiittänyt entisiä jo edesmenneitä edustuspelaajia sekä yleisöä jotka kaikki vuodet ovat uskollisesti seuranut HIFKin otteluita, mutta EI !!! Mutta ei noille savolaispojille saa päähän minkäänlaista sivistystä ainakaan juhlavalmisteluissa !!!!

Borge
Posts: 229
Joined: Wed Oct 25, 2006 9:37 am
Location: Stadi

Postby Borge » Tue Dec 11, 2007 3:35 pm

Asia puhetta kokeneemmalta fanilta kuin me muut märkäkorvat!

Mutta aiheesta sen verran, että musta on järjetöntä juhlistaa jotain 110v, 40v tai 65v juhlia!!! Seura täyttää 25, 50, 75, 100, 125 jne. jne., niin silloin on syytä juhlaan! Järjentötä yrittää, Huom!, yrittää laittaa tsembalot pystyyn minään muina ajankohtina. Sittenhän se on sama kun juhlittaisiin ensi vuonaa HIFK:n 111v juhlia. Naapurit pitää 41v pirskeet. Ja eikö se IPAkin täytä joku 76 tai ainakin aika lähelle jotain sinne päin.

Eipä muuta!
Sivusto on hakkeroitu. Onnea kaikille tietokantaan olen teidän: D

zabalo
Posts: 7
Joined: Wed Nov 28, 2007 9:47 am
Location: Helsinki

Maalaisten IFK on Jokerit ???

Postby zabalo » Tue Dec 11, 2007 4:17 pm

Hieno että joltakin muultakin fanilta löytyy kriittisiä mielipiteitä "johdon toiminnasta", nykysiin otteluihin on tuotu niin paljon "lainatavaraa" kaikenlaisena hömssötyksenä, esimerkiksi pelattujen ottelujen, syöttöjen ,maalinantaneiden syöttöjen laskeminen kesken kauden, että siihen menee enemmän aikaa kun pelaamiseen, aina on joku pelaaja esittelyssä ennen ottelua vaikka olisi pelannut 100 matsia surkeesti hänet kukitetaan kun olympia voittaja, itse pelaamisesta on tullut ehkä sivuseikka ainakin saavutuksista ? On käsittämätöntä että silmät ei vähitellen aukea HIFK:n johdolta, saisi tehdä jotain edustusjoukkueen puolustukselle ja maalivahti "ongelmalle", eilinen Bluessi matsi oli hyvä esimerkki siitä että johdossa ja valmennuksessa on vika !!!! Joka vuosi päästetään nuoria hyviä pelaajia pois seurasta, varsinkin maalivahdit ovat kadonneet joka puolelle mailmaa pelaamaan, antaisivat heille mahdollisuudet pelata, vasta siirryttyään muuhun jengiin HIFKissä huomataan että taisi lähtee hyvä jätkä ? :?: Se siitä, muistetaan me fanit ainakin että ei ole muuta stadilaista seuraa kun HIFK, annetaan maalaisilla olla oma HIFK insä, tarkoitan Jokereita !!!!!!!

fanikatsomon huudossa
Posts: 6
Joined: Sun Jul 29, 2007 6:28 pm

Postby fanikatsomon huudossa » Sat Dec 29, 2007 10:12 pm

Hifk:n ongelma ja Kärppien vahvuus tulivat molemmat esille 110-v juhlaottelussa. Hifk johti 3-0 mutta lopulta romahti ja hävisi möhlittyä tuli mutta toivottavasti näin ei käy uudestaan...


Return to “Jääkiekko”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron