NHL-kausi 2009-2010

Tässä forumissa keskustellaan yleisesti jääkiekosta.

Moderators: Jude, Pate - B2REDS, Ylläpito, Jone

Device
Posts: 209
Joined: Thu Aug 02, 2007 10:43 pm
Location: Vantaa
Contact:

NHL-kausi 2009-2010

Postby Device » Wed Jun 24, 2009 11:48 pm

Dany Heatley siirtymässä Wildiin?

Pitkään tätä on huhuttu, saa nähdä toteutuuko nyt sitten. Siinä olisi ainakin Mikolle ja Miettiselle loistava ketjukaveri ja veikkaan, että he tulisivat yhdessä tekemään melkoista tuhoa. Voi olla myös, että Heatley vaikuttaisi huonosti näiden kahden suomalaisen peliin, meinaan Heatleykin kuuluu niihin pelaajiin, jotka ovat välillä kentällä aivan näkymättömissä ja peli ei nappaa ollenkaan. Jostain syystä olen saanut kaverista vähän fleguilija kuvan ja on noissa haastatteluissakin aina melko nyrpeä. Jos kuitenkin päätyy Wildiin, niin toivottavasti hän saa nostettua Mikon ja Antinkin uudelle tasolle.

Josh Harding poistuu Wildista

Ei ole kovin montaa joukkuetta tällä hetkellä, jotka tarvitsisivat ykkösmaalivahtia, ensimmäisenä tulee mieleen Atlanta, Colorado ja Detroit. Atlanta voisi olla jopa ihan mahdollinen paikka Hardingille, sillä Lehtonen on ollut paljon loukkaantuneena ja uskon, että Kärppä ei siellä enään jatka, vaan hakee uuden seuran. Hedbergistä en usko ykköseksi. Coloradossa taas pelaa Budaj ja Raycroft jotka eivät kumpikaan ole yltäneet sille tasolle, mitä kaikki ovat odottaneet, siellä on periaatteessa kaksi kakkosmaalivahtia. Detroitilla on sopimus Osgoodin kanssa, mutta sinne pitäisi saada kilpailija hänelle, joten tässäkin voisi olla yksi mahdollinen ponnahduslauta Hardingille. Tietenkin sitten on vielä KHL, mutta en kyllä usko miehen sinne siirtyvän.

Lecavalier Montrealiin ja Markov Tampaan?

Toteutuessaan ihan hyvä diili. Lecavaliersta saataisiin Montrealiin selvä ykkösketjun sentteri ja huikea määrä lisää maalintekotaitoa, on myös kohtuullisen fyysinen kaveri, joten toivotan miehen erittäin tervetulleeksi. Tampa taas saisi peräpäähän todellisen johtajan Markovista, ylivoimalla tekee välillä huikeita ratkaisuja. Omistaa myös suhteellisen hyvän laukauksen, tarpeeksi tarkka ja lähtee myös mukavan jämäkästi. Kyllä tässä kaupassa molemmat voittaa.
Salasanaa tälle tilille - hardrock

Return to “Jääkiekko”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron