Corey Elkins HIFK:hon (päivitetty 19.1.) - HIFK Fan Club

Corey Elkins HIFK:hon (päivitetty 19.1.)

05.01.2013 11:09

HIFK on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen yhdysvaltalaisen keskushyökkääjän Corey Elkinsin kanssa. Helmikuussa 28 vuotta täyttävä Elkins siirtyy joukkueeseen ECHL:n Fort Wayne Kometsista.

- Kuten kaikki tietävät on tilanteemme varsin vaikea ja Elkins on tervetullut lisä keskushyökkääjäosastollemme. Yleisesti ottaen tilanne pelaajamarkkinoilla on haastava ja on vaikea löytää oikean tyyppisiä riittävän laadukkaita pelaajia. Tilanne kuitenkin muuttuu viikon päästä riippuen NHL:n tilanteesta. Jos sarja alkaa, Euroopassa tulee tapahtumaan pelaajakato. Jos taas kausi peruuntuu, laatupelaajia on tarjolla runsaasti, sanoo HIFK:n urheilutoimenjohtaja Tom Nybondas.

Corey Elkins teki heinäkuussa vuoden mittaisen NHL-sopimuksen Anaheim Ducksin kanssa, mutta on pelannut NHL:n työsulun takia AHL:ssa Norfolk Admiralsissa. Vuoden vaihteessa hän siirtyi sarjaporrasta alemmaksi ECHL:n Fort Wayne Kometsiin, jossa pelasi neljä ottelua tehoilla 3+3=6. Mies valittiin vuoden 2013 ensimmäisen viikon parhaaksi pelaajaksi ECHL:ssa.

Kookas ja energinen kahden suunnan sentteri pelasi viime kaudella Tshekin pääsarjassa Extraligassa HC ČSOB Pojišťovna Pardubicessa, jossa voitti maan mestaruuden.

– Vaikeasta kaudesta huolimatta tavoitteenamme on edelleen menestyä nyt ja jatkossa. Teemme organisaation kaikilla tasoilla kuumeisesti töitä asioiden eteenpäin viemiseksi. Urheilullinen menestys on meille kaikille ensisijaisen tärkeää, sen eteen emme säästele resursseja.

Erikseen on todettava, että viime aikoina on julkisuudessa esitetty erilaisia väitteitä koskien sopimustilanteita tai suhteitamme eri pelaajiin tai valmentajiin. On surullista todeta, että useilla näistä ”uutisista” ei ole minkäänlaista todellisuuspohjaa. Totta on kuitenkin se, että paitsi että teemme töitä vahvistaaksemme joukkuetta kuluvalla kaudella, työstämme voimakkaasti myös IFK:n tulevaisuutta
, päättää Nybondas.

Päivitys 19.1.2013
Corey Elkins läpäisi Waivers-listan ja on tänään HIFK:n kokoonpanossa. Hän pelaa kolmoskentän keskellä laidoillaan Jari Sailio ja Toni Leinonen.

(3497)
Tammikuu 2020
Ma Ti Ke To Pe La Su
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Copyright � hifkfans.com - Logot Copyright � HIFK - Valokuvat Copyright � Marko Hannula, Samuli Seila & HIFK Fan Club Ulkoasu & Tekninen toteutus: Samuli Seila & HIFK Fan Club - Tuotanto: HIFK Fan Club